ECK Erkende Taxaties West-Brabant verzorgt zeer voordelig een taxatie in Oosterhout en omgeving. Doordat wij enkel volgens de laatste taxatienormen werken, ontvangt u van ons altijd een professioneel en volledig compleet rapport, welke door alle hypotheekverstrekkers wordt geaccepteerd.

Er zijn meerdere situaties denkbaar waarin een taxatierapport nodig kan zijn. We zetten de meest voorkomende situaties voor u op een rij:

  • Kopen en verkopen van een woning;
  • Oversluiten van een hypotheek;
  • Verhogen van de hypotheek in verband met een verbouwing;
  • Bij een echtscheiding; wanneer bezittingen verdeeld moeten worden;
  • Wanneer u wenst te weten hoeveel de bezittingen waard zijn (bijvoorbeeld voor de belastingaangifte);
  • Voor het bepalen van de herbouwwaarde van de woning.

NWWI taxatierapport Oosterhout e.o.

Indien u een hypotheek wilt aanvragen, dient u een gevalideerd taxatierapport te kunnen overhandigen. Een NWWI taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers en wordt ook geaccepteerd voor een hypotheek met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). De kosten voor een NWWI taxatierapport in Oosterhout of omgeving zijn vanaf € 390,44 incl. btw.

Voordelige taxatie in Oosterhout gezocht? Vraag hem hier aan!

Let op: De geldigheidstermijn van een taxatie rapport is niet bij alle geldverstrekkers hetzelfde. De termijn kan variëren van drie tot zes maanden. Vraag dit op voorhand na bij uw hypotheekverstrekker om extra kosten te voorkomen.

Wij zijn lid van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs en aangesloten bij het validatie instituut NWWI, TVI en iValidatie.